Behandelingen

Mijn behandelingen kenmerken zich door:
* Kwaliteit
* Persoonlijke aandacht
* Ontspanning
* Nieuwste behandelmethoden

Kwaliteit
Ik heb met succes de vereiste scholing tot schoonheidsspecialist gevolgd en heb daarnaast diverse specialistische opleidingen gedaan. Daarnaast blijf ik me ontwikkelen door regelmatig vervolgopleidingen en specialistische opleidingen te volgen. Ik heb een medische achtergrond. De ervaring leert dat ik door deze combinatie huidproblemen en de noodzakelijke behandeling goed inschat en daardoor mijn klanten beter kan adviseren.

Persoonlijke aandacht
Tijdens uw behandeling in mijn salon bent u op dat moment mijn enige klant. Hierdoor bent u altijd verzekerd van mijn onverdeelde aandacht. Die aandacht blijkt uit een goede inventarisatie van uw wensen, een uitgebreide anamnese en huidanalyse, een behandeling op maat en een deskundig advies.

Ontspanning
Ontspanning van lichaam en geest, door aandacht en rust. Een moment van verwennen, de tijd voor uzelf in een prettige en warme omgeving. Met als resultaat: een zuiver en schoon gevoel en een stralende en gezonde huid.

Nieuwste behandelmethoden
Mijn behandelmethoden zijn modern en voldoen aan de nieuwste eisen en ontdekkingen. Ik vind het daarom erg belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en volg regelmatig scholingen om de kwaliteit van de behandelingen te kunnen waarborgen.