Referenties

Nora de Kruijs:
Nog nooit was ik bij een schoonheidsspecialist geweest, de jaren gingen tellen, de kinderen het huis uit en eindelijk wat tijd voor mezelf. Mijn huid zag er niet zo best uit, erg droog, couperose en veel grote poriën. Ik heb een afspraak gemaakt met Anke en voelde mij direct op m'n gemak. Het is echt heel lekker en ontspannend. Eens in de 6 weken heb ik een behandeling, gebruik nu goede producten die bij mijn huid passen. Mijn huid is heel erg opgeknapt en ziet weer mooi roze. Iedereen zegt dat ik er zo goed uitzie. Ik ben super blij dat ik die stap genomen heb en kan iedereen een bezoek bij Anke aanbevelen!

Sandra van Leeuwen:
Helaas had ik tijdens mijn puberteit erge last van acné. Daar is mijn huid erg lelijk van geworden. Het zat vol littekens en was in slechte conditie. Op aanraden van Anke Hubers ben ik begonnen met microdermabrasie behandelingen. Na 6 behandelingen is mijn huid zoveel beter geworden! Het straalt weer en de littekens zijn veel minder zichtbaar. Ik ben heel gelukkig met het resultaat!

Yvette Niekel:
Sinds jaren heb ik last van mijn huid, de dermatoloog noemt het atopisch eczeem. Met de hormooncrèmes die ik kreeg had ik nog veel last, had witte vlekken in mijn gezicht en voelde me lichamelijk helemaal niet lekker. Ik heb vele crèmes (zelfs bij de apotheek) geprobeerd maar alles brandde of gaf rode vlekken. Ik werd er eigenlijk alleen maar meer wanhopig van. Via mijn moeder ben ik bij Anke terecht gekomen, waar ze me behandelde met de producten uit haar schoonheidssalon. Voor thuis heb ik enkel een reinigingsproduct en een gezichtscrème. Sindsdien voel ik me letterlijk lekker in mijn vel: de klachten vanuit mijn eczeem zijn vrijwel nihil, en mijn huid ziet er fris en gezond uit. Ik had nooit verwacht dat dit 'geluk' in zo'n simpele oplossing te vinden zou zijn!